top of page

Prijsindicatie

Het is zover! U heeft al iets in het hoofd dat prachtig zou kunnen worden... Neem dan direct contact met ons op. Verzamel alvast wat inspiratieplaatjes of maak wat schetsjes zodat we samen uw droomvisie tot leven kunnen brengen. 

 

Tijdens een eerste afspraak zullen we het ontwerp doornemen en uw maten nemen.

Daarna volgt een tweede afspraak waarbij het pasmodel doorgepast wordt en besloten wordt welke materialen er gebruikt zullen worden. Eventuele aanpassingen kunnen nog worden doorgevoerd. Afhankelijk van de complexiteit van het ensemble volgen er meerdere pas-afspraken.

Zodra het patroon definitief goedgekeurd is, zal de stof geknipt worden en begint het maakproces van het werkelijke kledingstuk. Dit proces kan online gevolgd worden.

 

Onderstaande prijzen zijn slechts een indicatie van de uiteindelijke prijs. De definitieve prijs kan pas gegeven worden zodra het patroon officieel goedgekeurd is na het passen van de pasmodellen. Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de materiaalkeuze kan deze prijs varieren. 

Complete trouwjapon

Deze japon is opgebouwd uit:

Onderjurk, korset, hoepelrok, petticoat, rok met sleep, kanten overrok, lijfje. 

Vanaf € 1499,-

Korset

Korsetten kunnen onder de kleding gedragen worden voor een extra smalle taille, maar ook als buitenkleding waarbij de mogelijkheden oneindig zijn qua vorm, lengte en versiering. Een korset kan aansluitend gemaakt worden maar u kunt ook gemiddeld 10 cm innemen in de taille.

€ 199,95 tot 1250,-

Japon

Varieër naar lieve lust met verschillende bovenstukjes, overgang naar de heupen, accent op de taille of juist de buste en het verdere verloop van de rok, wijd of juist fishtail...

€ 149,95 tot 1575,-

Onderrok, hoepelrok, petticoat, onderjurk

Om de rok de juiste vorm te geven kan een petticoat, hoepelrok en/of onderrok helpen door body toe te voegen waardoor de bruidsjurk het elegante en statige of juist speelse krijgt wat zo onmisbaar is op de grote dag.

€ 89,95 tot 325,-

Overrok

Lekker fris en kort of juist mooi vol en wijd, eventueel met sleep, ruffles, laagjes, draperingen en ophaling. 

€ 149,95 tot 695,95

Pantalon

Waarom niet trouwen in een pantalon als u zich niet kunt vinden in een rok of japon? Een stoer model kan net zo goed werken als een sierlijke variant met kantjes en bandjes. 

€ 149,95 tot 695,-

Lijfje, jasje, cape of mantel

Het kan altijd fris of nat worden dus iets aan elegante bedekking is zeker geen overbodige luxe. Omdat jasjes soms niet makkelijk over het ensemble gedragen kunnen worden zijn een cape of mantel goede alternatieven.

€ 49,95 tot 500,-

Sluier

Sluiers kunnen pittig kort zijn of extreem vol en lang, met of zonder kant, krulrandje, satijnrandje of bezet met kraaltjes... Wat zou goed erbij passen?

€ 39,95 tot 1500,-

Please reload

bottom of page